Het eerste oriëntatie gesprek vindt plaats bij Bartoszek & Bartoszek Design of eventueel bij u op locatie. Daarna zullen wij gaan werken aan de voorbereidingen van de eerste algemene schetsen met een duidelijk zicht op het algemeen karakter van de opdracht. De wensen van de opdrachtgever staan hierbij centraal.

 

Na ontvangst van de opdracht door B&B Design en na goedkeuring van de voorlopige schetsen worden de eerste uitgebreide ontwerp schetsen door ons geleverd. Er wordt door ons met de opdrachtgever uitvoerig ingegaan op de ontwerp schetsen waarbij naar behoefte een aantal brainstorm sessies worden gepland. Aan de hand van het definitieve ontwerp wordt eventueel lichtadvies ingewonnen bij derden. De materiaal keuzes en het kleuradvies wordt doorgenomen en het bepalen van de partners zoals bijvoorbeeld de interieur bouwer, leverancier verlichting en vloeren, schilderwerken.

 

Daarna verzorgt B&B Design de voorbereiding op de kostenbegroting. In deze fase worden de offertes voor u aangevraagd bij de gezamenlijk uitgezochte uitvoerende partijen en worden ook de te gebruiken materialen definitief vastgesteld.  De offertes worden gezamenlijk met u en B&B Design doorgenomen na akkoord geeft de client zelf de opdracht aan de betreffende partijen.

 

Regievoering is van essentieel belang voor een goed verloop van het project. De samenwerking met onze partners vraagt om afstemming en bewaking tijdens de voortgang. Eventuele wijzigingen worden in goed overleg aangeleverd. De individuele disciplines verzorgen hun eigen kwaliteitsbewaking, toezicht en uitvoering, waarbij de regie in handen blijft van B&B Design.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now