Andrzej Bartoszek, afkomstig uit de Poolse stad Katowice, heeft zijn talent niet in de minste omgeving kunnen ontplooien. Na zijn studie aan de Akademie voor Industriele Vormgeving (nu de Design Academy) te Eindhoven, kwam hij al snel in de internationale georiënteerde omgeving van Philips Design Center. Bij Philips werd hij omringd door een keur aan culturen. ”Ik heb de kans gekregen om mensen uit heel veel verschillende landen en culturen te leren kennen. Dat heeft mij als mens, maar ook als designer in een positieve zin beïnvloed. Mensen bekijken alles vanuit hun eigen invalshoek. Zo ontstaan verschillende interpretaties ten opzichte van hetzelfde design “probleem”. Maar uiteindelijk heeft iedereen hetzelfde doel: een eersteklas vernieuwend en functioneel product of omgeving met grote communicatieve eigenschappen in de markt zetten. En dat doen door een goed design met een link naar de consumer te maken. Het gaat er niet om of dat ík het alleen mooi of goed vindt, maar of de beoogde eindgebruiker het zo zal ervaren”.

 

In 1985 opende hij zijn eigen ontwerpbureau in het centrum van Tilburg waar hij later versterking kreeg van Gemma.

Project Manager, Gemma Bartoszek heeft een brede internationale ervaring. Haar zakelijk inzicht, organisatorische capaciteiten, specifieke achtergrond en talent in „colour assessment” evenals haar kennis van kunst & design vormen een platform voor een uitstekende samenwerking, de projecten worden voorzien van hoogwaardige kleur en materiaal adviezen.

Gemma verzorgd op efficiënte wijze de communicatie tussen alle betrokken partijen waarbij korte communicatie lijnen en oog voor detail centraal staan.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now